13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
SportRaplamaa uuele liikumissarjale lükati hoog sisse Valtu spordimajas

Raplamaa uuele liikumissarjale lükati hoog sisse Valtu spordimajas

Siim Jõgis

Laupäeval, 9. märtsil sai alguse Rapla maakonna uus liikumissari 4×4. Esimene osavõistlus peeti Valtu spordimajas, kus kavas oli neli ala – ujumine, koroona, lauatennis ja mälumäng. Päeva jooksul kogunes kõigi alade peale umbes sada osaluskorda.

Osalejate arvu poolest oli kõige populaarsem võistlus ujumine. Valdade arvestuses läksid alavõidud nii, et ujumise võitis Märjamaa, mälumängu Rapla ning lauatennise ja koroona Kohila.
4×4 liikumissari on n-ö Raplamaa suve- ja talimängude järglane. Aastate jooksul on suve- ja talimänge katsetatud erinevates formaatides ning tänavu on jõutud selleni, et korraldatakse aasta peale neli suurt võistluspäeva, millest esimene oligi möödunud laupäeval Valtu spordimajas. Kõigil võistluspäevadel võisteldakse neljal alal ning sellest tuleneb ka sarja nimi 4×4.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare