7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
ValladKehtna valdKaerepere miljonärid

Kaerepere miljonärid

Martin Ellermaa

Kevadkuu 5. päeva õhtul käis Valtu seltsimajas, ses vanas magasiaidas, hea hulk rahvast koos (suisa 47 inimest), sest kohalik omavalitsus, mh vallavanem Tanel Viks ja volikogu esimees Katrin Anto, kohtusid Kumma, Kaerepere jt siinsete külade inimestega.

„Dialoog kogukonnaga“ on SA Eesti Koostöö Kogu programm omavalitsustele, mis on üks osa siseministeeriumi kogukonnakeskse lähenemise kavast, mille on välja töötanud ja viivad ellu Eesti Rahvaülikoolide Liit ja maakondlikud arenduskeskused koostöös TÜ ühiskonnateaduste instituudi, Eesti Koostöö Kogu ja OÜ-ga Toimevõimendi.
“Mis on Sinu unistus kogukonna tulevikuks?” küsivad korraldajad. “Ja mida me saaksime teha üheskoos, et see unistus täituks?” Ühes kohaliku Koduaseme seltsiga olid sedapuhku esialgseteks teemadeks valitud kriisiks valmisolek, puhas joogivesi ja liiklusohutus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare