4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportKehtna suusasari lõpetas esimese hooaja

Kehtna suusasari lõpetas esimese hooaja

Taivo Tüvist

Pühapäeval, 10. märtsil toimus Kehtna suusasarja viimane osavõistlus vabatehnikas suusatamises. Võistlus peeti Jõgevamaal Kuningamäe spordi- ja vabaajakeskuse fantastilisel suusarajal.
Esialgu pidi võistlus toimuma 25. veebruaril Paluküla terviserajal, aga sulailmad viisid Raplamaalt suusarajad ja esialgu jäime veel ootama talve tagasitulekut. 5. märtsiks aga oli selge, et Raplamaal enam sellel talvel suusavõistlust korraldada ei õnnestu ja võtsime vastu otsuse kolida suusakeskusesse, kus on kunstlumega rajad.
Võistluspäeval leidsid tee Jõgevamaale lausa 22 suusahuvilist. 10 km põhidistantsile startis 13 osalejat, 5 km sõidule 2 ja 3,4 km sõidule 6 osalejat. 1,7 km raja läbis üks osaleja. Meeste põhidistantsi lõpetas esimesena Sander Järsk ajaga 28.41, teine oli Andro Mikkor 29.07 ja kolmas Janar Janno 30.34. Naiste põhidistantsi võitja oli Pille Visser (Kohila Püsivus JK) ajaga 33.08, teine Ene Kangrumägi (SK Team Kehtna) ajaga 35.49 ja kolmas Karis Söönurm (SK Team Kehtna) ajaga 37.08.
Sarja esimese hooaja võib kokku võtta positiivse noodiga. Raplamaal on suusahuvilisi ja kindlasti jätkame alustatud tegevusega ja ootame ikka kõiki suusatama.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare