24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
SportKorvpalli meistrivõistlused jätkusid teise vooru mängudega

Korvpalli meistrivõistlused jätkusid teise vooru mängudega

Laupäeval, 16. märtsil jätkusid Alu spordihoones Rapla maakonna meistrivõistlused korvpallis. Peeti teise vooru kohtumised ning taas olid võistlustules kõik kuus võistkonda.
Kohe esimeses kohtumises valmistasid üllatuse Rapla korvpallikooli poisid, kes alistasid Ruudus Ehitus/Kohila koguni 19 punktiga 83:64 (38:33). Teises mängus võttis favoriit juba oma. Seal võitis Rapla Mets tulemusega 96:43 (57:21) Team Kehtnat. Päeva viimases mängus teenis oma esimese võidu Juuru, kes alistas Est Poweri 87:62 (42:29).
Pärast kahte vooru on turniiritabelis kaks võitu kirjas Rapla Metsal. Team Kehtna on siiamaani kaotanud mõlemad kohtumised ning ülejäänud neljal võistkonnal on kirjas üks võit ja üks kaotus. Järgmine mänguvoor toimub eeloleval laupäeval, 23. märtsil. Vastamisi lähevad Ruudus Ehitus/Kohila – Est Power, Juuru – Rapla Mets ja Kehtna – Rapla korvpallikool.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare