4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportRaplamaa noorte ujumise karikasari

Raplamaa noorte ujumise karikasari

Taivo Tüvist

Kolmapäeval, 6. märtsil ja reedel, 15. märtsil toimusid Valtu spordimaja ujulas järjekordsed Raplamaa noorte ujumise karikasarja osavõistlused.
Sarja 5. osavõistlusele 6. märtsil oli tulnud osalema 22 ujumise harrastajat. Rohkearvulisim oli D-vanuseklass kümne osalejaga. Poiste kolm esimest: Mick Mõttus (Valtu põhikool), Marten Valgma (Rapla Vesiroosi kool) ja William Verner (Rapla Vesiroosi kool). Tüdrukute esikolmik: Johanna Laansoo (Kaiu kool), Mia Malv (Kohila kool) ja Grit Roosala (Alu kool).
C-klassis oli osalejaid kokku 5. Poiste esikolmiku moodustasid Alan Kuusin (Valtu põhikool), Ron Kensap (Valtu põhikool) ja Mihkel Adamson (Rapla Vesiroosi kool). Neiud: Heliise Matsalu (Rapla Vesiroosi kool) ja Marie Laurimaa (Valtu põhikool). B-klassis osalesid vaid poisid. Esikolmik: Mihkel Malv (Kohila gümnaasium), Kristofer Jair (Rapla Vesiroosi kool) ja Kristjan Kallaste (Rapla Kesklinna kool).
A-klass polnud esindatud, aga oli üks julge täiskasvanu Eveli Truia, kes töötab Rapla valla spordispetsialistina.
15. märtsi võistlus oli kõige väiksema osalushuviga osavõistlus. Osalejaid oli vaid 19. Endiselt oli aktiivseim võistlusklass D seitsme osalejaga. Paremusjärjestus poistel oli Marten Valgma (Rapla Vesiroosi kool), Ranno Laande (Valtu põhikool) ja William Verner (Rapla Vesiroosi kool). Neidude esikoht on olnud muutumatu alates teisest osavõistlusest – Johanna Laansoo. Teiseks tuli seekord esmakordselt osalenud Marharyta Trushkova Rapla Kesklinna koolist.
C-klassi paremusjärjestused: poisid – Hendrick Soitu (Rapla Vesiroosi kool) ja teine Ron Kensap (Valtu põhikool). Neiud – Heliise Matsalu (Rapla Vesiroosi kool) ja teine Rebeka Stimmer (Rapla Vesiroosi kool). B-klassis osalesid ikka vaid poisid. Esikoha teenis Mihkel Malv Kohila gümnaasiumist, Kristofer Jair (Rapla Vesiroosi kool) oli teine ja Roland Raadik Valtu põhikoolist kolmas. Kokku oli selles vanuseklassis 6 osalejat.
Täiskasvanuid, hingelt noori ujujaid osales kaks, naistest Eveli Truia ja meestest Janar Kleitsman. Järgmine ehk viimane osavõistlus toimub 12. aprillil Valtu spordimaja ujulas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare