19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
UudisedÜhe inimese mitu tahku

Ühe inimese mitu tahku


Rapla keskraamatukogus esines emakeelepäeval Mihkel Raud. „Vanasti oli kirjutamise protsess teistsugune,” nentis Raud. Kohapeal jagati ka autogramme.

14. märtsi õhtupoolik tõi huvilised Rapla keskraamatukokku, et kuulata Mihkel Raua seostest emakeelega. Mihkel Raud, kes on kõigile tuttav kui kirjanik, ajakirjanik, kitarrist ja laulja, pakub inimestele sedavõrd palju huvi, et saal täitus väga kiiresti. Kokku olid tulnud vanemad ja nooremad ja isegi gümnaasiumiõpilased. Rahvas oli elevil ning saalist kostva sumina peatas Rapla keskraamatukogu kultuurikorralduse spetsialist Irina Vahtra, kes tänas kõiki kohaletulnuid. „Hea meel on näha, et saal on rahvast täis ja eriti hea meel on näha, et meie hulgas on ka gümnaasiumiõpilasi,” ütles Vahtra ja soovis kõigile ilusat emakeelepäeva.
„Kui saalis on rohkem inimesi kui laval, siis ei ole olukord piinlik,” üllatus Mihkel Raud huviliste rohkuse üle. Mihkel Raud kõneles oma kasvamisest 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare