5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
UudisedUkraina rahvuslik ilu tõusis üheks õhtuks tähelepanu keskpunkti

Ukraina rahvuslik ilu tõusis üheks õhtuks tähelepanu keskpunkti


Ukraina on territooriumilt hiiglaslik ning maastiku poolest kaunis maa. Kuigi praegu vältab seal Venemaa sissetungi tõttu sõda, on teinekord hea sõda hetkeks unustada ning mõelda, kui kauni maaga tegelikult tegemist on. Just selline võimalus avanes teisipäeva, 12. märtsi õhtul Kohilas, kui oma kodumaad tutvustas õpetaja Nataliia Chebotarova.

Kõik Ukrainaga seonduv on tahes-tahtmata praegu tuline teema. Seega ei olnud üllatus, et teisipäeva õhtul kogunes Kohila mõisakooli algklassidemajja saalitäis rahvast, et Nataliiat kuulata. Chebotarova on juba oma olemuselt

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare