-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
UudisedArengufond tegi läbi muudatused

Arengufond tegi läbi muudatused

Raplamaa omavalitsuste Arengufondil on käsil muudatuste aasta. Pikki aastaid toetati kohalikku kultuuri- ja spordielu sihtasutusena, nüüd ollakse üks osa Raplamaa Omavalitsuste Liidust.

Tänavu jagas Arengufond välja 78 053 eurot, mis jagunes 19 käesoleval aastal Raplamaal aset leidva spordi- ja kultuurisündmuse vahel. Suurima summa sai Raplamaa laulu- ja tantsupidu “Rõõm elus endast”, mida toetati 12 000 euroga.
Alates 1991. aastast on Arengufond täitnud erinevaid ülesandeid. Esialgu toetati sellest uute ettevõtete alustamist ning mõnel aastal ei jagatud välja isegi toetusi, vaid anti laenu. See oli taasiseseisvunud Eesti algusaeg, kui kõik otsisid uues süsteemis oma kohta ja rolli. Nii ka maavalitsused ja hiljem omavalitsuste liit, kelle kaudu toetust jagati.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare