12.2 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla lõpetas põhiturniiri kümnendal kohal

Avis Utilitas Rapla lõpetas põhiturniiri kümnendal kohal

Avis Utilitas Rapla lõpetas Paf Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniiri napi kaotusega Läti suurklubile Riia VEF-ile. Lätlased võitsid pühapäeval, 24. märtsil Daugavpilsis toimunud kohtumise 80:78. Kaotus tähendas seda, et Rapla lõpetas põhiturniiri kümnendal kohal ning jäi play-offist välja.

Riia VEF-i vastu läks Rapla keerulises seisus. Esiteks mindi sellele mängule vastu suure kaotuse pealt BC Prometey vastu. Mitmed mängijad olid vigastatud ning lootus play-offi pääseda oli selleks hetkeks tegelikult kustunud. Nii oligi pooleldi sundseis see, et peatreener saatis algviisikus väljakule noormängija Karmo Kilgi, kes varem oli mänguminuteid teeninud episoodiliselt.
Ometi näitas Rapla tugevat tahet. Kuigi suure osa kohtumisest oldi kaotusseisus, allaandmise märke ei näidatud. Põnevaks läksid sündmused lõpuminutitel, kui Rapla haaras mõneks sekundiks isegi eduseisu. Nii näiteks juhiti viimastel minutitel mängu 76:75 ja 78:77. Võit terendas juba silmapiiril, kuid viimase sekundi kolmesega suutsid lätlased siiski võidu endale jätta.
Rapla korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp ütles, et kui see kohtumine oleks suudetud võita, oleks tegemist olnud hullumeelse saavutusega. Just seetõttu, et vigastustest räsitud koosseisuga mindi vastu Läti suurklubile ning vastupidiselt ootustele suudeti kaotusseisust välja rabeleda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare