4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
UudisedKehtna põhikooli direktor jätkab tööd Tartu linnavalitsuses

Kehtna põhikooli direktor jätkab tööd Tartu linnavalitsuses

Mõni aeg tagasi ilmus uudis selle kohta, et Kehtna põhikooli direktor Reigo Ginter läheb lapsehoolduspuhkusele, aga täna on tuul pöördunud ning Ginter jätkab juba tulevast esmaspäevast tööd Tartu linnavalitsuses.
”Alustan 1. aprillist Tartu linnavalitsuses üldhariduse valdkonna juhina. Tartu on minu kodulinn ja sinna mingil hetkel naasmine on alati mõttes olnud. Nüüd avanes selline töövõimalus, mis selle mõtte reaalsuseks aitas teha,” kommenteeris Ginter. Direktor on õnnelik ja tänulik kogemuse eest, mida koolijuhtimine Kehtnas pakkus, ning kinnitas, et on valmis järgnevatel kuudel nõu ja jõuga kohusetäitjat abistama.
Kehtna abivallavanem Rynaldo Puusep ütles, et täna direktori kohusetäitjaga probleeme ei ole, inimene on ametikohale leitud. Küll aga ei olnud Puusep veel valmis ütlema direktori kohusetäitja nime, sest tegemist on tema sõnul liialt värske otsusega. ”Ma täna rohkem ei kommenteeri, sest uus inimene tuleb majast väljast ja me soovime teda kõigepealt kollektiivile tutvustada,” ütles Puusep.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare