4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
UudisedMida arvavad Rapla volikogu liikmed korvpalli rahastamisest?

Mida arvavad Rapla volikogu liikmed korvpalli rahastamisest?

Avis Utilitas Rapla tulevik ning võimalik mitteosalemine Paf Eesti-Läti korvpalliliigas järgmisel hooajal on viimastel nädalatel olnud tähelepanu keskpunktis. Eesoleval neljapäeval, 28. märtsil korraldavad korvpallifännid enne Rapla vallavolikogu istungit meeleavalduse, et volinike südametunnistusele koputada ja öelda, et nemad soovivad esindusmeeskonna jätkamist.

Rapla valla 2024. aasta eelarveprojektis on ette nähtud esindusmeeskonna toetuseks 50 000 eurot. Siiamaani on valla toetus olnud 100 000 eurot aastas. Rapla korvpallikooli eestvedaja Jaak Karp on juba varem öelnud, et kui vald vähendab oma toetust nii palju, siis on käimasolev hooaeg Raplale meistriliiga tasemel viimane.
Raplamaa Sõnumid võttis ühendust nelja Rapla vallavolikogus esindatud fraktsiooni juhiga, et uurida nende nägemust Avis Utilitas Rapla tuleviku kohta.

Esitasime kaks küsimust, millele saime kirjalikud vastused:
1. Kui oluliseks peate, et Raplal oleks korvpallis oma esindusmeeskond, kes mängib Paf Eesti-Läti korvpalliliigas?
2. Kas Rapla vald peaks jätkama korvpalli esindusmeeskonna toetamist senises mahus?

Kalle Toomet, Rapla vallavolikogu esimees (Reformierakond)
1. Korvpall on Raplale ja kogu maakonnale läbi ajaloo olnud heaks kaubamärgiks. Mitmete aastate vältel olen tundnud huvi ja saanud vaatajana osaleda paljudel korvpalli tiitlimängudel Raplas kohapeal, samuti jälgin Rapla mänge nii Sadolini saalis kui ka televahendusel ja alati on hea soe tunne südames meeskonna võitudest ning kaasa tundnud ebaõnnestumistele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare