13.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
PersoonRekmar Vaarma: “Olen Avis Utilitas Rapla jätkamise osas mõõdukalt optimistlik.”

Rekmar Vaarma: “Olen Avis Utilitas Rapla jätkamise osas mõõdukalt optimistlik.”

Teadmatus Avis Utilitas Rapla tuleviku osas on pannud fännid tegutsema. Selleks, et väärikalt, rahumeelselt ning sirge seljaga oma seisukoht välja öelda, kogunevad fännid neljapäeval, 28. märtsil Rapla riigimaja juurde meeleavaldusele. Üks selle kokkusaamise eestvedajaid on Rekmar Vaarma, kes on juba aastaid tagunud Avis Utilitas Rapla mängudel trummi, et omasid ergutada.

Rekmar ütles, et kuigi on tulnud erinevaid signaale ja sõnumeid, on tema meeskonna jätkamise osas mõõdukalt optimistlik. Muidu poleks ju mõtet meeleavaldust korraldada.
Pühapäev, 24. märts 2024. Hommikul kella üheksast asub Raplast teele kolmteist korvpallifänni, et sõita Daugavpilsi. Õhtul lähevad seal vastamisi Läti suurklubi Riia VEF ja Avis Utilitas Rapla. On haruldane, et mäng üldse pühapäeva õhtul peetakse. Ega fännidelegi see kõige mugavam variant ole. Järgmisel päeval peab ju tööl olema. Tegemist on küll põhiturniiri viimase mänguga, kuid vastas on ikkagi Riia VEF ja võitu nagunii loota pole. Ometi sõidavad fännid kohale, teiste seas ka Rekmar Vaarma.
Nad ei pea seda otsust kahetsema. Rapla näitab sellist võitlust, et lätlased saavutavad võidu alles viimase sekundi kaugviskest. Kaotus läheb küll tabelisse kirja, kuid sellest mängust on kaasa võtta mitu positiivset hetke. Vaarma sellel mängul asjaolude sunnil küll trummi ei tagunud. Nimelt oli pühapäeva hommikul Sadolini spordihoone veel lukus ning trumme pikale reisile kaasa haarata ei saanud. Seekord tuli omasid toetada ilma nendeta.
Lõpuks jõuti Raplasse tagasi kella kahe paiku öösel. Teine seltskond Rapla fänne jäi Daugavpilsi ööseks ja nemad jõudsid tagasi koju esmaspäeval.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare