7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
UudisedMärtsikuu parima kaubamärgi tunnustuse pälvis Hoog

Märtsikuu parima kaubamärgi tunnustuse pälvis Hoog


Marleen Murumets

Raplas alguse saanud kaubamärk Hoog on laienenud Eesti väikelinnadesse ja asulatesse. Patendiamet valis selle märtsikuu parimaks kaubamärgiks. „Valitud kaubamärk sümboliseerib dünaamilisust ja tõhusat toimimist,” ütles kaubamärgi peaekspert Mari-Epp Tirkkonen.

Hoog tõukerattad jõudsid esimest korda Rapla tänavatele 2022. aasta augustis. „Sellest järgmisel aastal tõime Raplasse ja selle lähiümbrusesse tõukerattaid juba juurde ja laienesime Kohilasse, Sakku, Sauele, Keilasse, Türile ja Paidesse. Äpitakso pilootprojektiga alustasime Raplas käesoleva aasta alguses ning lähikuudel hakkame Raplas pakkuma ka Hoog Delivery toidukulleri teenust,” ütles Hoog üks asutajatest Drevor Andris Rudnevs.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Raplakas
28. märts 2024 15:04

Tublid

Raplamees123
28. märts 2024 15:08

Väga lahe!