0.7 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
SportVesiroosi õpilased saavutasid lauatenniseturniiril kolmanda koha

Vesiroosi õpilased saavutasid lauatenniseturniiril kolmanda koha

Andres Sahkur, Rapla Vesiroosi kooli huvijuht

Reedel, 22. märtsil osalesid Vesiroosi õpilased Kristiine spordihallis toimunud lauatennise turniiril. 1.-5. klasside arvestuses saavutasid Henri Vahtra ja Karl Erik Vahtra üheksa kooli konkurentsis kolmanda koha.
Üheksa kooli olid loositud kolme kolmeliikmelisse alagruppi, kust esimesed kohad läksid edasi finaalgruppi. RVK poisid alistasid kõigepealt Maardu põhikooli ja järgmises kohtumises alistati 3:2 GAG-i poisid. Sealjuures jäädi otsustavas paarismängus 0:2 kaotusseisu, aga siis pandi järgmine käik sisse ja võideti kohtumine 3:2. Finaalgrupis olid juba vastas Tartu ja Narva poisid, kes teevad neli korda nädalas trenni ja nende vastu oli raske saada. Sellegipoolest tasuks suurepärane kolmas koht.
6.-9. klasside arvestuses said Jan Torjus ja Kaspar Meresmaa kaheksa kooli konkurentsis viienda koha.
Kaheksa kooli pandi reitingu järgi veerandfinaalidesse ja RVK-le tuli vastu Maardu põhikool. Neile kuidagi vastu ei saadud ja peab mainima, et Maardu tuli ka turniiri võitjaks. RVK poisid hakkasid mängima 5.-8. koha peale. Mõlemad kohtumised võideti, kuigi Haapsalu poiste vastu õige napilt. 5. koht ju täitsa hea, aga soodsama loosiga oleks ehk sekkutud ka medalimängu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare