6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
SisuturundusAmsel Clinic - tagab tervise, ilu ja heaolu!

Amsel Clinic – tagab tervise, ilu ja heaolu!

Songad, sapipõie, pimesoole või kilpnäärme eemaldus – Amsel Clinicu üldkirurgia osakond pakub kirurgilisi lahendusi Teie probleemist lähtuvalt. Amsel Clinic- tagab tervise, ilu ja heaolu!

Amsel Clinic on Tallinnas asuv patsiendikeskne erakliinik, kus pakume nii plastika- kui ka üldkirurgia teenuseid. Kliiniku kirurgid ja ülejäänud meditsiinipersonal koosneb kõrgelt kvalifitseeritud ja rahvusvaheliselt hinnatud spetsialistidest. Meie prioriteet on tagada patsientide heaolu, keskendudes nende individuaalsetele vajadustele ja enesetundele ning luues turvalise ja mugava keskkonna, kus iga patsient saab endale sobival ajal soovitud teenust valida.

“Jah, peale murettekitavat kõhuvalu diagnoositi mul EMOS sapikivid,” lausub Jana. “Mulle teatati, et kivid olevat niivõrd väikesed, et neid ei eemaldata kirurgiliselt. Mulle kirjutati välja valuvaigistid ja saadeti koju. Valud olid ometi kõike muud kui väikesed. Ma ei saanud teha tööd – kannatasin valude, oksendus- ja iiveldushoogude all. Amseli Clinicu kirurgid tulid appi ning kiirkonsultatsiooni järgselt leppisime kokku mulle sobiva operatsiooniaja. Suurim pluss oligi aspekt, et sain kiiresti, endale sobival ajal, abi ning seda parimate spetsialistide käe all. Kokkulepitud päeval teostati lõikus laparoskoopiliselt läbi kõhuõõne tehtud augukeste ning juba pärastlõunal pääsesin koju taastuma. Kui ka Sina vajad kirurgilist lähenemist ning soovid oma tervisele parimat, julgen soovitada Amsel Clinicu spetsialiste,” jagab Jana oma kogemust.

Amsel Clinicu üldkirurgia eesmärgiks on muuta patsiendi jaoks tavameditisiinis vähem prioritiseeritud teenused, nagu songa, kilpnäärme, sapipõie ja pimesoole eemaldamised, mugavamaks. Tihti delegeeritakse just need operatsioonid sageli noorematele, ametit õppivatele kolleegidele. Amsel Clinicus tähtsustame ka neid kirurgilisi teenuseid, et patsient tunneks end mugavalt, kindlalt ja olulisena ning teaks, kes ja kuidas teda opereerib. Nii saab usaldada end spetsialiseerunud kirurgi hoolde, kes käsitleb ja lahendab Teie probleemi delikaatselt ja tõhusalt. Lisaks lubame lühikesi ootejärjekordi, et tagada kiire ja mugav ligipääs meie kirurgilistele teenustele. Üldkirurgia suunal hoolitseb kirurgiliste lõikuste eest dr Jaan Kirss Jr, dr Eva-Maria Kersalu ja dr Ilmar Kaur. Amsel Clinicu meeskond läheneb patsiendile personaalselt, olgu tegu lihtsama või keerukama operatsiooniga – iga patsient on meile oluline! Eesmärgiks on pakkuda tipptasemel kirurgiat turvalises ja mugavas haiglakeskkonnas, kus iga patsient tunneb end hoituna!

Lisaks Amsel Clinicu üldkirurgia harule pakume ka postbariaatrilist plastikakirurgiat, kus patsiendid saavad peale edukat kaalulangust korrigeerida liigset nahka kõhult, reitelt, käsivartelt või tõsta rindu, taastades seeläbi meeldivad kehavormid ning astudes lõplik samm oma unistuste keha suunas.

Plastilisi operatsioone teostab rahvusvaheliselt tunnustatud plastikakirurg dr Maria Järve. Amsel Clinicu patsiendid hindavad Dr Järve kindlat kätt ja ausust oma operatsiooni ootuste osas. Dr Järve ütleb: “Oma töös taotlen loomulikku, patsiendi kehaproportsioonidega kooskõlas olevat esteetiliselt kaunist tulemust. Olgu tegemist kehakontuurimise või rinnaoperatsiooniga – meie eesmärk on tagada Teile rahulolu ja rõõm oma välimusest. Meil kõigil on õigus tunda end oma kehas hästi ning meil on võimalus langetada otsuseid, et muuta enda praegust reaalsust”.

Amsel Clinic
Foto: Amsel Clinic

Amsel Clinicu meeskond on pühendunud Teie heaolu, tervise ja esteetilise välimuse parandamisele. Oleme siin, et toetada Teid teekonnal oma parema ja tervema mina poole. Just praegu on parim aeg, et saada oma tervise muredele lahendus, tagada suveks soovitud vorm ja tõsta enesekindlust – leiame Teie kehale parima lahenduse!

Saada oma päring siit:

https://amselclinic.eu/kontakt/

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare