7.2 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
UudisedKehtna kooli direktori kohusetäitjaks sai Rait Verrev

Kehtna kooli direktori kohusetäitjaks sai Rait Verrev

Kehtna põhikooli endine direktor Reigo Ginter alustas 1. aprillist uues ametis, mis tähendab, et kool vajas uut juhti. Direktori kohusetäitjaks sai EKRE Kehtna osakonna aseesimees, põllumajanduses tegutsev Rait Verrev.

„Tegemist on pigem hädavajadusega, sest vastasel juhul jääks kool ilma juhita,“ ütles Verrev ja rõhutas korduvalt, et ametisse plaanib ta jääda ainult nii kauaks, kuni leitakse uus juht. „Kandidaate oli mitmeid, kellega räägiti, aga kõik keeldusid erinevatel põhjustel. Eks see periood on väga lühike ja ilmselt on oma elu raske ümber korraldada,“ arvas Verrev ja ütles, et paremat lahendust hetkel lihtsalt ei ole.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare