-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
SportKorvpallinaiskond lõpetas hooaja

Korvpallinaiskond lõpetas hooaja

Rapla korvpallikool

27. märtsil pidas LHV Eesti meistriliigas palliv Rapla Korvpallikooli esindusnaiskond koduse veerandfinaalmängu Tallinna Spordiakadeemia naiskonnaga.

Kahjuks tuli vastu võtta kaotus, mis lõpetas naiskonna hooaja. Meie noore naiskonna, kellest kolmveerandil oli tegemist esimese hooajaga meistriliiga tasemel, saagiks jäi seega 6. koht (10 võistkonna hulgas).
Mäng algas rabedalt ja punktidevaeselt mõlemal poolel ja suures pildis püsis kodunaiskond esimesel veerandil mängus. Edasi hakkas suurema kogemustepagasiga vastane, kes on kaks hooaega tase kõrgemal ehk Balti liigas mänginud ning kel on viisiku jagu Eesti rahvusnaiskonna mängijaid, oma teed minema.
Mängu lõppskooriks kirjutati 37:75. Võitjate parimana viskas Janne Pulk 23 punkti, Rapla naiskonna parim oli Lisandra Vetesina, kes viskas 8 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Hooaja jooksul näitas naiskond, et oma tasemelt oleks võinud hea õnnestumise korral liigas püüda ka pronksmedaleid, kuid kahjuks oli meil põhiturniiri lõpus ebaõnnestumisi ning ka ebaõnne turniirisüsteemiga, mis meid juba veerandfinaalis ühega kahest liiga favoriidist kokku viis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare