-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
UudisedPakendikeskuse teravad naljad jõudsid huumorimuuseumi seinale

Pakendikeskuse teravad naljad jõudsid huumorimuuseumi seinale

Purku vanas koolimajas tegutsev Eesti Huumorimuuseum avas uue näituse, milles tõstetakse esile Pakendikeskuse teravad naljad ajakirjandusest läbi käinud skandaalide kohta. Näitus kannab nime “Pakitud huumor”.

On täiesti omanäoline, et üks ettevõte on võtnud ette oma toodete reklaamimise läbi huumoriprisma ja eriti veel nii teravalt, et nalja visatakse skandaalidesse sattunud Eesti kuulsuste üle. Kõnealused naljad on leidnud oma tee nii internetiavarustesse kui ka huumorisõprade klassikasse. Nüüd on neist kokku pandud näitus. Selle pidulik avamine oli rahvusvahelisel naljapäeval, 1. aprillil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare