8.8 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
SisuturundusVAT Teatri kaasa(rääki)misteater gümnaasiumile tuleb Raplasse

VAT Teatri kaasa(rääki)misteater gümnaasiumile tuleb Raplasse

Abiturient Paula lõpetab gümnaasiumit. Loogiline samm oleks kohe astuda ülikooli – eriti veel nii heade hinnetega! Seda ei oota mitte ainult vanemad, vaid ka sõbrad. Tundub, nagu ootaks seda kogu maailm. Paula aga võtab oma sünnipäeval vastu otsuse lubada endale üks vaheaasta. Tüdrukule ootamatult sünnib sellest palju konflikte. Need probleemid pole mitte ainult maailmavaatelised, vaid äärmiselt praktilised.
Kas Paulal on õigust vastutada vaid iseenda heaolu eest? Näitlejad esitavad publikule Paula loo ja siis saavad vaatajad teha ettepanekuid, kuidas lugu nii muuta, et Paula jõuaks paremate valikuteni. Jokker Piret Soosaar-Maiberg. Laval Karolin Jürise, Elina Reinold, Margo Teder, Miika Pihlak ja Tanel Saar. „Foorumetendus: Vaheaasta“ etendub neljapäeval, 9. mail kell 15 Rapla kultuurikeskuses.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare