15.5 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
SisuturundusEsita nominatsioon “Dream Lifter Prize” auhinnale!

Esita nominatsioon “Dream Lifter Prize” auhinnale!

Sisuturundus

Raplas tegutsev ameeriklasest ettevõtja Carl Pucci ja Ameerika Kaubanduskoda Eestis ootavad taotlusi, kellele anda Pamela Luise Picardi nimeline Unistuste Kergitaja auhind. Inglise keeles kannab see nime “Dream Lifter Prize”.
Kandidaaditeks saab esitada naisi, kes inspireerivad ja innustavad teisi tõusma kõrgemale. Need on naised, kes viivad ellu enda unistusi ning aitavad sama teha ka teistel. Inspireerivaid naisi saavad sellele auhinnale esitada nii ettevõtted, asutused kui ka üksikisikud.
Auhind ise koosneb kolmest osast. Esiteks pälvib auhinna saaja 1000 eurot, teiseks saab ta end täiendada professionaalse koolitaja käe all ning kolmandaks saab võitja lõõgastuda spaa-hotellis.
“Dream Lifter Prize” on pühendatud Pamela Luise Picardi mälestusele, kelle elu oli ehe näide sellest, kuidas võimendada teiste inimeste tugevusi. Auhinna kutsus ellu tema poeg Carl Pucci, kes elab Raplas ning juhib oma ettevõtet EO59. Auhind antakse välja tänavu 24. mail ürituse Latitude59 ajal, kus võitja saab selle kätte tuhandete inimeste aplausi saatel.
Nii Pucci, EO59 kui ka Ameerika Kaubanduskoda Eestis ootavad nominatsioone kõigi Eesti naiste kohta, kes on oma pühendunud suhtumisega aidanud teistel püüelda oma unistuste suunas. Pucci ütles, et nad ei pea tingimata olema pärit Raplast. Taotlusi inspireerivate naiste kohta oodatakse aadressile [email protected]. Täpsema info auhinna ja selle kohta, kuidas käib kandidaadi esitamine, leiab veebilehelt dreamlifterprize.org.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare