24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedKultuurisamba auhinna pälvis tantsujuht Anne Paluoja

Kultuurisamba auhinna pälvis tantsujuht Anne Paluoja

Neljapäeva, 4. aprilli õhtul kogunesid inimesed Järvakandi kultuurihalli, et teada saada, kellele jagatakse seekordsed kultuurivaldkonna tunnustused.

„[Kultuurivaldkonna tunnustuste jagamine] toimus meil kolmandat korda ja igal aastal on üks vald korraldaja,” ütles Age Tekku. Sel aastal korraldas Kehtna vald. Varem on üritust korraldanud Rapla ja Märjamaa ning järgmisel aastal korraldab Kohila vald. Õhtujuhiks oli palutud Karl Robert Saaremäe ja pidupäevakõne pidas Raplamaa Omavalitsuste Liidu esimees Tanel Viks, kes ühtlasi jagas ka tänukirju. Kolmes kategoorias – Kultuurisammas, Aasta kultuuritöötaja ja Kullatükike – oli nomineeritud üks inimene.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare