22.7 C
Rapla
Reede, 26 juuli 2024
GaleriiGALERII: Miss Raplamaa 2024 on Helena Kurjama

GALERII: Miss Raplamaa 2024 on Helena Kurjama

6. aprilli õhtul valiti juba 28. aastat järjest Miss Raplamaa. Väärika tiitli nimel võistles kümme neidu, kelle seast valiti Miss Raplamaaks 20-aastane Helena Kurjama.

Sadolini spordihoone oli laupäeva õhtul glamuuriga üle puistatud. Kohal oli terve saalitäis inimesi, kes said võimsa show osaliseks. Kohapeal olid avatud baarid, õhtujuht oli 2022. aastal Eesti kõige seksikamaks meheks valitud Franz Malmsten ning esineja kõigile tuntud Karl Erik Taukar.
Miss Raplamaa 2024 show algas kümne missikandidaadi vinge avatantsuga, mille lõid üheskoos Geili Vesinurm ja Anette Tammik.
Selle aasta žüriisse kuulusid Miss Raplamaa 2020 Geili Vesinurm ning Reiko Tääker (G4S), Kätlin Sasse (Rappeli keskus), Ott Ojand Tre Raadiost, naiselikkuse koolitaja Merliis Sulg,  fotograaf Mardo Männimägi, 2023. aasta seksikaim naine Keili Sükijainen, fitnessiguru Egle Nabi ja disainer Siret Esko. Žürii esinaine oli Maria Mettas.
Missikandidaadid näitasid end mitmel moel, kuid põnevaim oli kahtlemata talendivoor. Selleks, et publikut võluda, silma jääda ning lava täielikult enda võimusesse haarata, näitasid neiud oma loovust ja väga erinevaid oskusi.
Missikandidaat number 1 Angela Raidmets tõi lavale vapustava varjuteatri. Angela näitas erinevaid varjuteatri elemente ja kujundeid, mille ta tegelikult uue asjana alles juurde õppis. „Tunne on väga hea,” ütles Angela lavalt lahkudes Franz Malmstenile.
Missikandidaat number 2 Elisabeth Varblane teeb oma igapäevatööd restorani baaris. Laval valmistas ta kümme kokteili, mille koostisosi ei avaldanud. Muidugi said kokteili maitsta kõik kümme kohtunikku.
Missikandidaat number 3 Majandra Liis Pitkanen vallutas lava õhuakrobaatikaga. Muidu korvpalli põrgatav Majandra Liis õppis õhuakrobaatikat kaks kuud tagasi Endla Vaheri abil ja kinnitas, et sellest saab tema teine hobi.
Missikandidaat number 4 Annabel Vinnal andis sõnumi hoitud ja armastatud naisest edasi võimsa peotantsuga. Laval sai teda näha mitmes kostüümis ja isegi tuleshowd tehes.
Vesteldes rahvaga olevikust ja minevikust, kõndis publiku vahelt lavale missikandidaat number 5 Meribel Merilo, kes tavaliselt räägib rahatarkusest. Laval esitles ta valgusshowd.
Koos trummidega astus lavale missikandidaat number 6 Helena Kurjama. Kuulda ja vaadata sai efektset ja külmavärinaid tekitavat showtrummi.
Sportliku esitlusega tuli rahva ette missikandidaat number 7 Liisa Rannu. Tutvustusvideot vaadates võis arvata, et laval hakatakse kokkama. Liisa tõi publiku ette hoopis kangoo jumpi kava kogu trupiga.
Missikandidaadi number 8 Kadri Grüneri esitlus oli väga tore ja eestipärane, sest tema esitas rahvatantsu koos rahvatantsutrupiga Keerulind. „Sellega tungiti kindlasti iga patrioodi südamesse,” ütles õhtujuht Malmsten.
Eelviimasena küttis lava kuumaks missikandidaat number 9 Natali Agu, kes tantsib TalTech Cheerleaderis. Natali näitas efektset tantsu show ja performance stiilis, kus näha sai trikke ja spagaate. Publiku hämmastuseks oli ta ise ka kava autor.
Viimasena lavale astunud missikandidaat number 10 Lisette Rodes demonstreeris jumestuskoolis tehtud fotosid, kus ta oli enda peal praktiseerinud erinevat grimeerimist. Lisette ütles, et selline huvi meikimise vastu tekib, kui nooremana õe meigisahtlis tuhnida.
Järgnenud pausi täitis DJ Eisi. Seejärel sai rahvas vaadata moeshowd missikandidaatide esituses. Ühes voorus kandsid missikandidaadid Perit Muuga loomingut ning koos nendega kõndis ka laulja Laura Prits. Teises voorus näitasid neiud Siret Design’i õhtukleite.
„Tunne on vinge, sest tüdrukud pakkusid laval nii head showd, aga väga raske on hinnata ja valida see lemmik. Nüüd ise žüriis olles sain aru, kui vastutusrikas see kõik ikka on,” ütles sel aastal misse hinnanud Geili Vesinurm.


Miss Raplamaa 2024 – Helena Kurjama

I printsess – Natali Agu
II printsess – Kadri Grüner
Publiku lemmik – Majandra Liis Pitkanen

 

« kohta 9 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare