16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedNoorte arvamusfestival: Rapla vajab kõnniteid ja hotelli

Noorte arvamusfestival: Rapla vajab kõnniteid ja hotelli

Rapla valla kaheksa kooli õpilastel avanes harukordne võimalus vahetada mõtteid Eestis töötavate suursaadikutega.

Vestluste käigus tulid jutuks noorte elu välismaal, töötuse probleem ning see, kuidas hoida noori maapiirkondades ajal, mil linnad pakuvad suuri ahvatlusi. Ühtlasi said õpilased välja pakkuda ideid, mis hoiaksid neid Raplas või mis paneks neid pärast kõrghariduse omandamist siia tagasi pöörduma.
Noorte arvamusfestival leidis aset kolmapäeval, 3. aprillil Rapla Vesiroosi koolis ja kandis pealkirja “Valla noored kui valla edukas tulevik”. Kõigi Rapla valla kaheksa kooli esindustega olid kohtuma tulnud India, Austria, Rumeenia ja Ungari suursaadikud. Ühtlasi olid kohal esindused Hiina ja Ühendkuningriigi saatkonnast. Seega avanes õpilastel harukordne võimalus suunata oma küsimused kõrgetele diplomaatidele, kes Eestis töötavad.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Silver
10. apr. 2024 16:31

Milleks Raplasse hotell,kui seal pole vabal ajal mitte midagi teha??