13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
6. aprillil sai politsei teate, et Järvakandi alevi korteris tungis 35-aastane mees kallale teisele mehele. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Kohila vald
Politsei sai teate, et 5. aprillil tungis alkoholijoobes 62-aastane mees Aespa alevikus eramus kallale oma täisealisele tütrele. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
Politsei sai teate, et 23. märtsil võttis Rapla vallas elava naisega ühendust pettur, kes väidetavalt soovis naise käest osta Facebook Marketplace’i müüki pandud spordivarustust. Pettur palus naisel müügil olev spordivarustus postitada Venipak kulleriga, milleks pidi kannatanu vajutama saadetud lingile ning sisse logima oma internetipanka. Pärast andmete sisestamist tehti naise arvelt ülekanne välismaisele pangakontole. Tekitatud kahju on 252 eurot.
2. aprillil anti politseile teada, et täpselt tuvastamata ajal 28. märtsi õhtust kuni 29. märtsi lõunani varastati Raplas Ehitaja tänaval kortermaja trepikojast rattalukuga kinnitatud jalgratas Classic. Tekitatud kahju on 600 eurot.
6. aprillil kell 7.51 toimus liiklusõnnetus Raplas Väljataguse tn 8 juures, kus elektrilise tõukerattaga liikunud 26-aastane naine kaotas äärekivist üle sõita proovides sõiduki üle kontrolli ja kukkus. Tõukerattur toimetati haiglasse kontrolli.
Politsei sai teate, et 6. aprillil ründas 28-aastane mees Järlepa külas korteris oma isa. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Murdunud puud
7. aprillil kella 13.53 ajal käisid päästjad Aespa alevikus eemaldamas teelt murdunud puud.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare