17.2 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
UudisedRapla Kesklinna koolis andis tuletõrjealarm valehäiret

Rapla Kesklinna koolis andis tuletõrjealarm valehäiret

Teisipäeval, 9. aprillil läks tundide ajal Rapla Kesklinna koolis tööle tuletõrjealarm, mis häiris õppetööd. Osa õpilasi evakueerusid õue, kuigi otsest vajadust selleks polnud.
Kohale tulid nii turvafirma G4S ametnikud kui ka päästeamet ning võimlasse viiva koridori ümber moodustati turvaala. Kiiresti veenduti, et tulekahju ei ole ning tegelikku ohtu õpilastele ega kooli personalile seetõttu ei ole.
Kesklinna kooli haldusjuht Peeter Martin selgitas, et tegemist oli valehäirega. Martin ütles, et võimlasse viivas koridoris asuv andur andis lihtsalt valesignaali. Väga võimalik, et anduri sisse lendas mõni sitikas, kes selle käima pani. Kevadisel ajal tuleb seda aeg-ajalt ette. Küll aga tekitas probleeme alarmi vaigistamine, mis võttis omajagu aega, enne kui koolimajja vaikus tagasi saadi. Martin kiitis õpilasi, kes kiiresti reageerisid ja ohutuse mõttes õue läksid, olgugi et tegelikult tulekahju ei olnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare