13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
SportRaplamaa JK ja Vändra JK Vaprus lõid kahepeale kaheksa väravat

Raplamaa JK ja Vändra JK Vaprus lõid kahepeale kaheksa väravat

Raplamaa JK teenis teise järjestikuse viigipunkti, kui Vändra JK Vaprusega tehti suureskooriline viik 4:4. Mängiti pühapäeva, 7. aprilli õhtul Rapla jalgpallihallis ning algusest peale oli tunda derbile omast õhkkonda. Neli korda läks Vändra kohtumist juhtima ja kõigil neljal korral jõudis Raplamaa JK viigini.

Hooaeg Teise liiga lõuna/lääne piirkonnas on alles alanud, aga see ei tähenda, et mängijad ei anna igas võitluses endast maksimumi. Kolmandas voorus sõitis Raplasse külla Vändra JK Vaprus, keda geograafiliselt võiks pidada Raplamaa lähimaks konkurendiks. Seetõttu pole ka liialdus pidada pühapäeva õhtul peetud kohtumist derbiks. Juba enne avavilet võis eeldada, et tulemas on võrdväärsete vastaste heitlus ning sedasi läkski. Esimesel poolajal sai näha eriti avatud mängu ning 34 esimese minutiga oli löödud juba kuus väravat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare