24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
SportRaplamaa tõstjate edukas nädalavahetus

Raplamaa tõstjate edukas nädalavahetus

Ketter Linna,
MTÜ Märjamaa Power

Märjamaa Power ja Rap­la Raskejõustiku Spordiklubi osalesid 29.–30. märtsil Eesti meistrivõistlustel jõutõstmises Sõbra spordihoones, kus saavutati väga häid tulemusi. Raplamaalt oli kokku 16 võistlejat ning kokku saime 18 poodiumikohta.

Märjamaa Powerist osalesid 5 tõstjat. Emiilia Kalbus saavutas -52 kg kaalukategoorias noorte arvestuses esimese koha ning avatud klassis teise koha kogusummaga 197,5 kg. Markus Vaher saavutas -66 kg noorte kategoorias tulemusega 307,5 kg teise koha ning avatud klassis kolmanda koha. Lauri Paisu saavutas -105 kg kaalukategoorias noorte arvestuses kolmanda koha tulemusega 445 kg. Karli Väljar saavutas -105 kg kategoorias esimese koha lõpptulemusega 685 kg. Mihkel Laurits saavutas M4 vanuseklassis esimese koha lõpptulemusega 450 kg.
Rapla Raskejõustiku Spordiklubist osales 11 tõstjat. Aaron Prey saavutas -66 kg kategoorias noorte arvestuses esimese koha ning avatud klassis teise koha tulemusega 335 kg. Artur Rosenthal võistles -74 kg kaaluklassis ning sai viienda koha kogusummaga 285 kg. Tanel Männisalu saavutas -83 kg kaaluklassis kolmanda koha tulemusega 570 kg. Marten Oberg saavutas viienda koha -83 kg kaaluklassis tulemusega 397,5 kg ning Karel Valter saavutas -120 kg juunioride arvestuses teise koha ning avatud klassis viienda koha kogusummaga 325 kg. Martin Kask sai teise koha 120+ kg kaalukategoorias kogusummaga 705 kg. Märten Osijärv saavutas M1 vanusekategoorias viienda koha tulemusega 572,5 kg. Armin Liivat tuli kolmandale kohale M2 vanusekategoorias tulemusega 395 kg.
Rapla Raskejõustiku Spordiklubi naistest saavutas Liselle Karjane -57 kg kaalukategoorias teise koha ning juunioride arvestuses esimese koha kogusummaga 247,5 kg. Samas kaalukategoorias võistelnud Linda-Kimberli Viigipuu saavutas kolmanda koha ning juunioride arvestuses teise koha tulemusega 197,5 kg. Kendra Loose tuli -63 kg kaalukategoorias noorte arvestuses teisele kohale tulemusega 190 kg.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare