24.9 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedRaseiniai õpetajatele avaldasid muljet robootika ja muusikaõpetus

Raseiniai õpetajatele avaldasid muljet robootika ja muusikaõpetus

Rapla sõprusrajooni Raseiniai õpetajad külastasid Rapla maakonna koole, kus neile avaldasid enim muljet robootika ja muusikaõpetus.

Leedu õpetajate visiit Rapla maakonda sai alguse esmaspäeval, 8. aprillil ning jõuab lõpule reedel, 12. aprillil. Selle aja jooksul külastasid nad nelja kooli, et olla töövarjuks algklasside õpetajatele.

Teisipäeval olid Raseiniai õpetajad Kohila gümnaasiumis, kolmapäeval Rapla Kesklinna koolis ja Kehtna põhikoolis ning neljapäeval jälgisid nad tunde Rapla Vesiroosi koolis. Õpetajad ütlesid, et üks tegevus, mis neile muljet avaldas, oli robootika. Leedus sellist huviringi ei ole, sest lihtsalt ei ole õpetajaid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare