13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedMuusikakool sai piduliku avapeo

Muusikakool sai piduliku avapeo

Täna on Rapla muusikapealinn, sest lint lõigati läbi värskelt valminud Muusikakoolil.

12.aprilli avati pidulikul Raplas uus muusikakool. Kohal oli rohkelt inimesi, kellel kõigil näod särasid ja uue maja lõhna hingasid. „Mul on väga hea meel, et meie maja on valmis,” ütleb Rapla Muusikakooli direktor Rita Kikajon ning lisab, et lapsed tunnevad ennast siin väga mugavalt. Linti, mis on kootud hoole ja armastusega, paluti läbi lõikama tulla persoonidel, kes on olnud uue maja elluviimisel üks suur osa. Nende seas vallavanem Gert Villard ja Volikogu esimees Kalle Toomet. Järgnes tänukontsert, kus esinesid Rapla Muusikakooli õpilased. Peale kontserdi sai maitsvaid suupisteid nautida Servistor Catering’i poolt ning majatuuri viis läbi direktor isiklikult.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare