13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedRapla Maakonna Noorte Puhkpilliorkester sai 25

Rapla Maakonna Noorte Puhkpilliorkester sai 25

Rapla Maakonna Noorte Puhkpilliorkester pidas oma 25.aastapäeva kontserti Rapla Kultuurikeskuses. „25 aastat on terve inimpõlv, mis on möödunud kiiresti,” ütleb orkestrit juhatanud Tõnu Soosõrv.

13. aprillil sai Rapla Kultuurimajas nautida imelisi muusikalisi palasi, mis ajasid nii mõnelgi silma märjaks. Kontsert tõi kokku saalitäie publikut. Puhkpilli esitusi juhatasid sisse Tõnu Soosõrv, kes on tuntud trombonist ning esimesest proovist alates orkestrit juhatanud ja Silver Niinemets, kes on orkestri vilistlane ning aastast 2013 dirigendina ametis olnud. Käesoleval hooajal on orkestril koos dirigentide ja mänedžeriga kokku 31 liiget. Mängijateks on Märjamaa, Rapla ja Kehtna muusikakoolide õpilased ning vilistlased. Suurt tänu avaldati orkestri emale, Maiu Linnamäele ning lisaks Raplamaa Omavalitsuste Liidule, Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupile, Rapla Kultuurikeskusele, Rapla Muusikakoolile, Märjamaa Muusika ja Kunstikoolile, Kehtna Kunstidekoolile ning lapsevanematele.

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Haideaed
15. apr. 2024 01:53

Tulge külla Haideaias

Mati
15. apr. 2024 02:06
Vasta  Haideaed

tänud lingi eest

Hai
15. apr. 2024 01:54

Õige link