13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportJärvakandi vibustaadionil võisteldi esmakordselt nii sise- kui ka välitingimustes korraga

Järvakandi vibustaadionil võisteldi esmakordselt nii sise- kui ka välitingimustes korraga

Vibuklubi Ilves

6. aprillil toimus Järvakandi vibustaadionil võistlus Karoline Cup. Tegemist oli esimese võistlusega Eestis, mis toimus samal ajal nii sise- kui ka välitingimustes. Võistlustel osalesid viie klubi laskurid.
Järvakandi vibuklubist Ilves võistles sisetingimustes U13, U15 ja U21 klassis kokku 6 laskurit ning õues U18, U21, täiskasvanute ja veteranide klassis kokku 8 laskurit. U13 vanuseklassis võitis Kaisa Kraav, teine koht läks Eliise Marie Kaldale ja kolmas koht Ain Markus Väljale. U15 vanuseklassis tuli võitjaks Karoline Kivilo ja U21 võitja oli Tessa Cathlen Tammik.
Välitingimustes krooniti U18 klassi võitjaks Mikk Mihkelson, kolmanda koha saavutas Mart Mihkel Makko. U21 klassis teenis teise koha Erki Ütsmüts, täiskasvanute klassi võitjaks tuli Triinu Lilienthal ning veteranide klassi võitja oli Eve Kivilo.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare