13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
UudisedGALERII: Muusikakooli avamisega sai Rapla juurde uue kontserdisaali

GALERII: Muusikakooli avamisega sai Rapla juurde uue kontserdisaali

Reedel oli Rapla muusikapealinn, sest pidulikult avati vastvalminud muusikakool. Lindi lõikasid läbi inimesed, kellel on uue maja valmimisel olnud suur osa, teiste seas vallavanem Gert Villard ja volikogu esimees Kalle Toomet.

12. aprillil oli muusikakooli kogunenud rohkelt säravate nägudega inimesi. „Mul on väga hea meel, et meie maja on valmis,” ütles Rapla muusikakooli direktor Rita Kikajon, kelle sõnul tunnevad lapsed end uues majas väga mugavalt. Õpilaste nägudelt kiirgaski palju rõõmu.
Lindilõikamisele järgnenud tänukontserdil esinesid muusikakooli õpilased ja nende õpetajad. Esimesena esines viiuliansambel koosseisus Kendra Tuberik, Aliise Vahtre, Hando Asumets, Villem Link, Marta Vahtre, Mete Helend, Hanna Luukas, Elisabeth Laja, Emma Luukas Tekla Tappo juhendamisel, kontsertmeister oli Kristi Hindsberg. Järgmisena tulid lavale klaveriansambel koosseisus Ragnar Kristal ja Kristjan Kallaste koos õpetaja Jaan Vaidlaga, Vahur Vessarti kitarriõpilane Robin Sander Romanov, Heline Marii Seera õpetaja Edith Šifi klaveriklassist ja Hanna Luukas õpetaja Tekla Tappo viiuliklassist.
Pärast väikest pausi, mille käigus näidati fotosid muusikakooli ehitustöödest, tuli lavale Rapla Sümfooniaorkester. Nende esituses kõlas ka Patrik Sebastian Undi Saksofonikontsert,  

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare