18.7 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedKaitseliidu Rapla malev tähistas 34. aastapäeva

Kaitseliidu Rapla malev tähistas 34. aastapäeva

Kaitseliidu Rapla malev sai 12. aprillil 34-aastaseks. Seda tähistati päev varem, 11. aprilli õhtul Alu mõisas. Pidulikul tseremoonial osales ligikaudu kuuskümmend inimest. Selle käigus jagas Rapla maleva pealik major Indrek Jürgenson tunnustusi ning sõduritele omistati väljateenitud uued auastmed. Need pälvisid värsked kapralid, seersandid ja nooremleitnant.
Tänavusel aastapäevapeol tõsteti fookusesse Rapla maleva tsiviilpartnerite tunnustamine, kellega on koostööd tehtud viimase aasta jooksul. Nii näiteks pälvis tunnustuse turvafirma G4S selle eest, et nad annetasid Rapla malevale väljaõppeks drooni. Samuti tunnustati Alu lasteaed-algkooli selle eest, et nad võimaldasid väljaõppe käigus kasutada oma toitlustusruume. Ühtlasi pälvis tunnustuse Kehtna põhikool selle eest, et nad andsid väljaõppeks kasutada oma klassiruume.
Rapla on Eesti malevatest üks nooremaid, kuna enne Teist maailmasõda seda ei eksisteerinud. Siis oli praegune Raplamaa territoorium jagunenud Harju-, Lääne- ja Järvamaa vahel. Seega saigi Rapla malev tänavu alles 34-aastaseks. Ametlik asutamiskuupäev on 12. aprill 1990.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare