17.7 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
SportKorvpalli meistrivõistlused jätkuvad play-off-mängudega

Korvpalli meistrivõistlused jätkuvad play-off-mängudega

13. aprillil peeti Alu spordihoones Raplamaa korvpallimeistrivõistluste põhiturniiri viimase ehk viienda vooru kolm mängu, edasi ootavad play-off’id. Viiel päeval mängiti kokku 14 mängu.
Viienda vooru esimeses mängus Ruudus Ehitus / Kohila ja Team Kehtna vahel napsas kindla võidu Kohila meeskond tulemusega 99:60 (53:34).

Teises kohtumises Rapla Metsa ja Est Poweri vahel oli mängu palju, sest Rapla Mets hoidis pidevalt 6-10-punktilist edu ja võitis tulemusega 74:66 (35:30). „Enamuse mängust viiekesi mänginud EstPower võitles sitkelt lõpuni, aga Rapla Metsal oli neljandaks veerandiks piisav vahe sees,” kommenteeris peakohtunik Hannes Vald.

Kolmas korvpallimatš peeti Rapla Korvpallikooli ja Juuru vahel, mis lõppes tulemusega 100:75 (46:32) korvpallikooli kasuks. Korvpallikool alustas mängu kuue kolmesega. „Juurul ei olnud täiskoosseisu, aga suudeti veel kolmandal veerandajal järele tulla. Siis jooksid poisid lihtsalt oma teed,” ütles Vald.

Juba 20. aprillil on play-off’i esimene mängupäev ikka Alu spordihoones. Kohtuvad Team Kehtna – Ruudus Ehitus / Kohila ja Juuru – Est Poweri võistkonnad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare