18.7 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedTöö- ja karjääripäev tõi kokku 700 osalejat

Töö- ja karjääripäev tõi kokku 700 osalejat

Raplamaa töö- ja karjääripäev tõi neljapäeval, 11. aprillil kokku tööotsijad ja -pakkujad. Rapla kultuurikeskuses toimunud üritus tõi päeva peale kohale ligikaudu 700 huvilist.

Töötajaid otsisid Raplamaa mastaabis suured ettevõtted nagu Akzo Nobel Baltics AS, Kohila Vineer OÜ ja O-I Estonia AS, samuti politsei- ja piirivalveamet ning Kaitseliit. Kokku oli karjääripäeval väljas kuusteist tööpakkujat, kellele lisandusid koostööpartnerid ja koolid.
Töö- ja karjääripäeva avamisel kell kümme hommikul oli kultuurikeskuse suur saal rahvast täis. Sinna olid suunatud nii Töötukassa Rapla osakonnas arvel olevad kliendid kui ka Rapla valla põhikoolide lõpuklasside õpilased. Üritus oli kõigile tasuta, niisiis võis tänavalt sisse astuda iga soovija. Töötukassa Raplamaa osakonna juhataja Ilvi Pere ütles, et nad nägid kõvasti vaeva just selleks, et õpilased kohale tuleksid. Neil avanes võimalus tutvuda nii edasiste õppimisvõimalustega kui ka leida suveks töökoht. Kaugematest koolidest, näiteks Kaiust, Kohilast ja Märjamaalt tulid õpilased lausa bussiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare