16.1 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedRaplamaa spordiliit sai uue juhatuse

Raplamaa spordiliit sai uue juhatuse

Neljapäeval, 18. aprillil kogunes Raplamaa spordiliidu üldkoosolek, kus muuhulgas valiti ka uus juhatuse koosseis. Uue juhatuse moodustavad Ain Täpsi, Kaur Heinaru, Andres Saks, Mart Tilk, Taavi Tüvist, Artur Ojasalu ja Heiti Vahtra.

Nendest viis esimest valiti neljapäevasel koosolekul ning kaks viimast olid juba varasemalt määratud Raplamaa omavalitsuste liidu poolt.

Oluline muudatus oli see, et kui eelmises juhatuses oli üheksa liiget, siis nüüd otsustasid spordiklubid, et uues juhatuses peaks olema liikmeid seitse. Uue esimehe valib juhatus oma esimesel koosolekul.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Mihkel Laurits
20. apr. 2024 09:50

Märjamaal on ka väärikaid, ausaid ja tegusaid inimesi. Kristi Kivisild pidi nende eest korraldama siin möödunud suvel ESVL suvemängud, sest valitud vaikisid!? Spordivaenulikkus ja saamatus ruulib, sest Mart Tilk on valitud ja mitte Kristi Kivisild.
Minu elava praktika tulemi mõte, mis koorunud selle härra ebaprofessionaalsetest tegudest, kiivast suhtumisest edukaisse ja väljaütlemistest.