25.5 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedTranspordiamet hoiatab: teeolud muutuvad talvisemaks

Transpordiamet hoiatab: teeolud muutuvad talvisemaks

Keskkonnaagentuuri andmetel on oodata ilmamuutust, mis toob kaasa talvisemad teeolud. Täna pärastlõunal jõuab Ida- ja Kagu-Eestisse lume- ja lörtsisadu, mis liigub edasi loode suunas, laienedes õhtuks Põhja-Eestisse. Lumesadu jätkub läbi öö ning laupäeval on Eesti ida- ja põhjaosas oodata lörtsi- ja lumehooge.

Teeolud muutuvad saju tõttu libedaks, eriti Ida-Eestis, kus on oodata ka kõige rohkem lund. Prognoosi järgi tuleb talvisemate teeoludega arvestada ka järgmisel nädalal.

Palume kõikidel liiklejatel olla liikluses ettevaatlikud, tutvuda enne sõidu alustamist teeoludega, valida sõidu- ja teeoludele vastav sõidukiirus, hoida tavapärasest suuremat pikivahet. Eriti keeruline on olukord suverehvidega sõidukite jaoks, mistõttu soovitame hoiduda võimalusel täna õhtul, öösel ja homme varahommikul suverehvidega sõitmast.

Lisainfot teeolude kohta tasub enne teele asumist vaadata portaalist Tark Tee.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare