13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportBrett Nõmm: Väikese favoriidikoorma asetan vastase õlgadele

Brett Nõmm: Väikese favoriidikoorma asetan vastase õlgadele

Ees ootavad Avis Utilitas Rapla hooaja tähtsaimad mängud. Paf korvpalli meistriliiga veerandfinaalis minnakse vastamisi TalTech/Optibetiga ning kolme võiduni mängitav seeria saab alguse neljapäeval, 25. aprillil TalTechi spordihoones.

Intervjuus Raplamaa Sõnumitele ütles Avis Utilitas Rapla peatreener Brett Nõmm, et väikese favoriidikoorma asetab ta vastase õlgadele. Põhjus on selles, et ränk vigastus jätab mängujuht Rait-Riivo Laane hooaja lõpuni platsi äärde. Nõmm ütles, et kui Laane oleks koosseisus, võiks pidada võistkondi võrdseteks, kuid nüüd on eelis ülikoolimeeskonnal.
Viimastel nädalatel on olnud palju juttu Rapla meeskonna tulevikust ja rahamuredest. Nõmm ütles, et need on jätnud oma jälje ka meeskonnale, kuid keeruline on täpselt välja tuua, kuidas see mängijaid mõjutanud on. Igal juhul avaneb Avis Utilitas Raplal nüüd imehea võimalus väljakul näidata, miks peaksid just nemad olema ka edaspidi Rapla esindusvõistkond.

Oled esimest play-off’i Avis Utilitas Rapla peatreener. Linna tänavad on kaunistatud punaste lipukestega ja ümberringi on korvpallid. Mis tundeid see vaatepilt tekitab?

Brett Nõmm: Vaatan seda rohkem korvpalli poole pealt ja võib öelda, et mul on suur ootusärevus. Viimasest ametlikust mängust on olnud pikk paus ja nüüd tahaks juba hakata realiseerima seda tööd, mida teinud oleme. Ootusärevus on praegu kõige õigem sõna olukorra kirjeldamiseks. Tean, et Rapla fännid plaanivad igasuguseid asju ning play-off’i vaim tuleb Raplas vägev. Eriti arvestades, et esimene kodumäng on pealtvaatajatele  

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare