16.1 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedEidapere kooli lapsevanemad andsid Kehtna valla kohtusse

Eidapere kooli lapsevanemad andsid Kehtna valla kohtusse

Eidapere kool jätkab sügisest üheksa klassi asemel kuueklassilisena – see otsus on kogukonda kahtlemata mõjutanud. Vallaametnike ja lastevanemate arvamused kaasamise protsessist on olnud erinevad, mistõttu on lapsevanemad pöördunud kohtu poole.

Eidapere kooli hoolekogu esimees Astrid Otsa ja hoolekogu liige Elerin Viiart avaldavad ühises vastuses, et kohtu poole pöörduti, sest ei peresid ega õpilasi ei olnud koolisüsteemi muutmise protsessi kaasatud. „Vallaametnike lubadus oli, et kõiki kooli puudutavaid otsuseid tehakse koostöös kooli ja vanematega. Kuid kaasamist kahjuks ei toimunud.“
Nad toovad välja, et vaid tänu kooli hoolekogule toimusid koosolekud, kust saadi infot valla tegevustest ja plaanidest ning et nii lapsed, vanemad kui ka kooli personal on siiani segaduses ning kindlustundeta, kuidas uuel õppeaastal edasi minnakse.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare