13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
SportMaakonna meistrivõistlustel algasid play-off mängud

Maakonna meistrivõistlustel algasid play-off mängud

Marleen Murumets

20. aprillil algasid Alu spordihoones Rapla maakonna korvpallimeistrivõistluste play-off mängud. Esimeses ringis kohtusid Ruudus Ehitus / Kohila ja SK Team Kehtna ning Est Power ja Juuru. Esimene neist kahest mängust oli ühepoolne, sest suureskoorilise võidu võttis Ruudus Ehitus / Kohila tulemusega 105:56 (52:19).
Teine mäng oli hoopis tõsisem vastasseis. Est Power sai siiski kiirelt 10-punktilise vahe sisse ja käest seda ei andnud. Kindel kaitse, Kustas Põldoja skoorimine ning Juuru rabe mäng viisid kindlalt poolfinaali EstPoweri tulemusega 79:62 (40:33).
Mängud jätkuvad 4. mail, kui kohtuvad põhiturniiri võitja Rapla Mets ja Ruudus Ehitus / Kohila ning põhiturniiri teine meeskond Rapla Korvpallikool ja Est Power. Võitjad meeskonnad mängivad meistritiitlile, kaotajad mängivad kolmandale-neljandale kohale.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare