25.5 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedRaplas elavad ameeriklased toetavad presidendivalimistel Bidenit

Raplas elavad ameeriklased toetavad presidendivalimistel Bidenit

Ameerika Ühendriikide presidendivalimised koguvad hoogu ning tekitavad vastakaid arvamusi. Raplamaa Sõnumid uuris kolme ameeriklase käest, mis pilguga nemad kogu seda protsessi vaatavad. Kõik nad avaldasid toetust Joe Bideni jätkamisele presidendina, kuid samas väljendasid ka mõningast muret, eriti selles osas, mis puudutab tema vanust. Bideni vastaskandidaadi Donald Trumpi kohta neil midagi head öelda polnud.

Kolm kohalikku ameeriklast, kellega rääkisime, olid William S. Parsley, Matt Edminster ja Carl Pucci. Lisaks ühisele huvile Ameerika poliitika vastu ühendab neid ka see, et nad kõik elavad Raplas. William S. Parsley viibib praegu Cincinnati linnas Ohio osariigis, kuid tema kodu asub Raplas ning seal elab ka tema abikaasa ning tulevikus on tal kindel plaan jääda pensionile Eestis. Tal on sügav huvi ajaloo vastu, eriti just Eesti ajaloo vastu ning hobina teeb ta ingliskeelset podcasti, kus on teemaks Eesti ajalugu. Viimatises osas rääkis ta 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare