5.8 C
Rapla
Laupäev, 4 mai 2024
GaleriiTartu Maamess trotsis halba ilma

Tartu Maamess trotsis halba ilma

Eesti maamajanduse aasta tippsündmus Tartu Maamess on jõudnud olulise verstapostini ning oli lõppenud nädalal külastajatele avatud juba 30. korda. Vaatamata halvale ilmale kogunes messile arvukalt huvilisi, sest aastatega on Maamessist kujunenud üks tähtsündmustest, mille külastamine on iga-aastane traditsioon.

70 000-ruutmeetrine näituseväljak on põllumajanduses, metsanduses, aianduses ning toidutööstuses tegutsevate erialainimeste, kuid ka tehnikahuviliste, aiapidajate ning heast kohalikust toidust lugu pidavate inimeste kohtumispaik olnud aastast 1993. 18.-20. aprillini toimunud Maamess võõrustas sedapuhku 460 eksponentettevõtet üheksast riigist.
Korraldajate rõõmuks olid messil esindatud kõikide Eesti maakondade ettevõtted ning ka külastajaid sõitis kokku igast Eestimaa nurgast. Raplamaa ettevõtetest osalesid seekordsel Maamessil Cube House OÜ, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu, Fesma Alu OÜ, Oniar OÜ, Rehvikeskus OÜ, Rodnas OÜ, Sõmeru Metsaistikud / KP Betoon OÜ, Tohi Distillery OÜ.
Reedesel päeval oli messil tõesti palju inimesi ja mitte kedagi ei heidutanud külm ja tuuline kevadilm. Ettevõtjate esindajatelt kuuldus küll ka nurinat. Sissepääsu juures jagati laadal jalutamiseks Tartu Milli riidest kotte, mille sees väike pudrupakk ja messi tutvustavad ajakirjad. Minul kogunes Maamessil käiguga kolm riidest kotti, sest kõik olid väga mures, 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare