7.7 C
Rapla
Esmaspäev, 6 mai 2024
UudisedPresident Alar Karis alustas maakonnavisiiti tamme istutamisega Kehtna mõisaparki

President Alar Karis alustas maakonnavisiiti tamme istutamisega Kehtna mõisaparki

President Alar Karis istutas Kehtna mõisaparki tamme ning sellega sai kolmapäeval, 24. aprillil alguse tema visiit Rapla maakonda. Kell 9:26 tervitasid mõisa ees presidenti Kehtna vallavanem Tanel Viks, vallavolikogu esimees Katrin Anto, vallavalitsuse töötajad ning lasteaia lapsed.

Tamme istutas Karis mõisaparki koos Tanel Viksi ja Katrin Antoga. Tegemist on pikaajalise traditsiooniga, sest sinna on tamme istutanud kõik varasemad Eesti presidendid alates Konstantin Pätsist.
Hommik oli Kehtna mõisa juures karge. Olgugi, et käes oli aprilli teine pool, näitas termomeeter ainult kahte soojakraadi ning päev varem maha sadanud lumi ei olnud veel täielikult ära sulanud. Tamme istutamise juures viibis ligikaudu viiskümmend inimest.
Sellega sai alguse Karise kaks päeva vältav visiit Rapla maakonda. Osa tema kohtumisi on avatud ka huvilistele.
Kolmapäeval, 24. aprillil kell 11:10 – 12:10 külastab president Kaerepere küla, mis on kuulutatud Eesti aasta külaks. Huvilised on oodatud.
Neljapäeval, 25. aprillil avab president Raplamaa tervist edendavate lasteaedade spordipäeva, kuhu samuti on pealtvaatajad kell 10 oodatud. Sündmus toimub Rapla Kesklinna kooli staadionil.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Rain
24. apr. 2024 15:46

Loobergi talu /Ehe koduresto tagas presidendi abikaasale hingerahu, sest armastus käib ikka kõhu kaudu… 🙂 Kuuldavasti jäi president väga rahule, nii et kui tahate presidendi väärilist naudingut ja “liblikaid kõhtu”, siis… 😉