23.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
TVVideo: President Karis avas Raplamaa tervist edendavate lasteaedade spordipäeva

Video: President Karis avas Raplamaa tervist edendavate lasteaedade spordipäeva

President Alar Karis alustas Raplamaa visiidi teist päeva Rapla Kesklinna kooli staadionil, kus kuulutas avatuks Raplamaa tervist edendavate lasteaedade spordipäeva. Neljapäeva, 25. aprilli hommikul toimunud sündmusele olid kogunenud Rapla maakonna lasteaiad.

Lühikeses sõnavõtus andis Karis lastele eluks kaasa olulise soovituse. Ta ütles, et iga kord, kui nad istuvad pool tundi arvuti taga, vaatavad televiisorit või kasutavad telefoni, tuleks sama kaua ennast värskes õhus liigutada. Samuti ütles Karis, et spordivaimu tuleb hoida kõrgel ning see tuleb edasi anda ka isale ja emale.

Karis viibis Rapla Kesklinna kooli staadionil umbes kakskümmend minutit. Sealt edasi sõitis ta Kohilasse, kus tema Raplamaa visiit jõuab ka lõpule.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare