5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SportMehed olid selleks vooruks hästi häälestatud

Mehed olid selleks vooruks hästi häälestatud

Karl Sassian, Märjamaa Kompanii

Kolmandat nädalat järjest sõitis Kompanii pühapäeval võõrsilmängule. Sel korral oli vastaseks seni kaotuseta püsinud FC Maardu Aliens.

Kuigi eelmises voorus tuli Paide kunstmuruväljakul Türi Ganvixi vastu suureskooriline 1:5 kaotus omaks võtta, olid mehed sellest hoolimata selleks vooruks hästi häälestunud. Esimene poolaeg kulges üsna võrdselt. Kompanii läks 37. minutil Karel Kaldma tabamusest mängu juhtima, kuid juba kolm minutit hiljem lõikasid vastased Tanel Taali söödu vahelt ning väravavahiga silmitsi seistes realiseeriti olukord nende jaoks perfektselt.
Teisel poolajal panid Kompu mehed kütet juurde ning koduvõistkond Aliens pääses vaevu Märjamaa meeste väljaku poolele. 51. minutil eksisid Maardu mehed oma väljaku poolel sööduga ning esimesena oli jaol Steven Zagurski, kes ühe puutega nahkkera ligi 25 meetrilt väravavahi selja taha alla nurka virutas.
Eduseis sai jätku 65. ja 71. minutil, kui skoori tegi Martin Regat ning oma mängu teise tabamuse sai kirja Kaldma. Eeskujulik meeskondlik pressing ning vastaste väsimus näitas juba teise poolaja alguses, et siit on hea šanss kolme punktiga koju tagasi sõita.
Kaks väravat sahistas Karel Kaldma, ühe tabamuse said kirja Steven Zagurski ning Martin Regat. Väravasöödud kuulusid seekord Martin Regatile, Dan Eric Herkelile ja Andreas Postile.
‘’Tegime eelmisest mängust tubli vigade paranduse ja jälgisime oma mänguplaani, mis meile ka sel korral 3 punkti tõi. Vaatamata paarile eksimusele esimesel poolajal olime üldiselt kliinilised ja kaitses kindlad. Loodame hooaja vältel samal kursil jätkata ning ilusat ja väravaterohket jalgpalli toota,” ütles kaks väravat kõmmutanud Karel Kaldma pärast mängu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare