5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SportLasteaedade spordipäev tuletas meelde tervisliku eluviisi põhialuseid

Lasteaedade spordipäev tuletas meelde tervisliku eluviisi põhialuseid

“Heia-heia hopp, liikumine on popp!” “Rohkem sporti, vähem torti!” “Naer on terviseks!” Selliste ja samalaadsete hüüdlausete saatel liikus 25. aprilli hommikul umbes 270 Raplamaa lasteaedade ja koolide koolieelikut rongkäigus koos õpetajatega Rapla Lastepargist Rapla Kesklinna kooli staadioni suunas, et taas tähistada traditsioonilist Raplamaa tervist edendavate lasteaedade spordipäeva.

Tänavu korraldasid seda päeva Rapla lasteaiad. Kuigi ilm oli kevadiselt sombune, ei seganud see laste rõõmu ja elevust eesootava päeva ees. Igal rongkäigus osaleval lasteaial oli kaasas plakat, millel mõni üldtuntud tõde, mis parema tervise ja heaolu tagab. Näiteks võis ühelt plakatilt lugeda, et jalgrattaga sõites tuleb kanda kiivrit, teisel oli kirjas, et oma võtit ja paroole ei tohi teistega jagada, ja kolmandal, et terves kehas on terve vaim.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare