3.7 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Ahjus põletati mööblit
25. aprillil kell 21.30 said päästjad teate, et Kehtna vallas Keava alevikus Koogimäe teel asuva maja korstnast tuleb musta suitsu ja tunda on plastmassi lõhna. Päästjad tuvastasid, et inimesed põletasid ahjus mööblit ning lisaks olid küttekolded korrast ära. Omanikul keelati küttekollete kasutamine kuni korstnapühkija on neid hooldanud ning omanikule loeti sõnad peale, et mööblit ahjus põletada ei ole mõistlik.

Koer sai autolt löögi
26. aprillil kell 10.18 said päästjad väljakutse Kehtna valla Saksa külla, kus suur koer oli arvatavasti saanud autolt löögi ning vigastatult tee äärde jäänud. Päästjad loomal väliseid vigastusi ei tuvastanud, kuid liikuda koer ei suutnud. Kohale saabunud omanik toimetas looma abi saamiseks veterinaari juurde. Sündmust kajastab Kehtna Vabatahtlik Päästekomando oma Facebooki lehel.

Lennuvälja lähedal põles kulu
27. aprillil kell 19.16 said päästjad väljakutse Rapla valla Kuusiku lennuvälja lähedusse, kus oli põlema süttinud kulu. Hetkel teadmata põhjusel süttinud kulu oli levinud 30 x 30 ruutmeetri suurusele alale. Päästjad kustutasid põlengu.

Joobnut ähvardas uppumine
28. aprillil teatas mööduja, et Aespa alevikus Metsavaikuse ringtee läheduses magab joobes isik ja on oht, et ta veereb kraavi, kus ta uppuda võib. Päästjad tõid inimese üle vett täis kraavi ning andsid üle politseipatrullile.

Keskkonnaohtlik prügilõke
28. aprillil kell 13.43 said päästjad teate, et Kehtna vallas Keava alevikus põletatakse lõkkes prügi ning ümbruskonda levib palju suitsu. Lõkkes põletati lisaks haljastusjäätmetele ka keskkonnaohtlikke jäätmeid. Lõke kustutati ning Kehtna vabatahtlikud päästjad tegid inimestele lisaks selgitustööd.

Pahklas põles saun
29. aprillil kell 5.28 teatati häirekeskusele, et Kohila vallas Pahkla külas põleb saun. Veel teadmata põhjusel põlema süttinud plekist saunahoone, suurusega 2 x 7 m, kustutati kell 6.59.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare