13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedTalTech Cheerleader’i tiim tegi USAs ajalugu

TalTech Cheerleader’i tiim tegi USAs ajalugu

Eesti TalTech cheerleader’id jõudsid maailmameistrivõistlustel esikümnesse. „Me oleme enda üle meeletult uhked,” ütleb Raplast pärit neiu, tiimi tantsutüdruk Natali Agu.

Kõikidest takistustest hoolimata leidis TalTech Cheerleader’i (ergutustüdrukud) tiim ennast 20. aprillil Ameerika Ühendriikides Orlandos toimunud Cheer­leadingu maailmameistrivõistlustelt, kus võisteldakse Cheer HipHopi kategoorias. Esindatud oli üle 70 riigi. Meie tüdrukud teenisid võistkonnavõistluses välja kaheksanda koha, mis on Eestile ääretult suur saavutus. Tiim esindas Eestit esimest korda sellisel võistlusalal (Hiphop). Grupis tantsib 24 tüdrukut ning treenerid on Kristi Värav, Kristi Veskimäe ja Kristi Aedma (peatreener).

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare