18.7 C
Rapla
Kolmapäev, 29 mai 2024
UudisedAvis Utilitas Rapla alistas TalTech/Optibeti ja viis seeria otsustava mänguni

Avis Utilitas Rapla alistas TalTech/Optibeti ja viis seeria otsustava mänguni

Avis Utilitas Rapla mängis Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseerias TalTech/Optibeti üle teistkordselt viies seeria otsustava viienda mänguni. Neljapäeval, 2. mail Sadolin spordihoones toimunud kohtumise võitis Rapla tulemusega 80:74. Erinevalt seeria esimesest kolmest mängust hoidis Rapla seekord suure osa mängust eduseisu ning lõpuminutitel selle kaitsmisega ei vääratanud.

Rapla poolelt tegi hiilgemängu tagamees Eric Hunter, kes viskas 26 punkti. Skoori tegi ta nii kaare tagant kui läbimurretega korvi alla.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Malik Pope, Eric Hunter, Obrad Tomic, Marek Ruut, Martin Paasoja
TalTech/Optibet: Taavi Jurkatamm, Oliver Metsalu, Gregor Kuuba, Kasper Suurorg, Gregor Ilves

Avis Utilitas Rapla alustas agressiivselt ja julgelt. Esimese viie minutiga lasti vastastel visata kõigest 3 punkti visates ise samal ajal 12 silma. TalTech/Optibeti peatreeneril Alar Varrakul ei jäänud muud üle kui võtta minutiline mõttepaus. Veerandaja teises pooles tulid külalised siiski järgi ning kümne minuti järel oli seis viigis 18:18.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare