23.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
UudisedKuidas soomlane valgustus eesti vanavarapoes

Kuidas soomlane valgustus eesti vanavarapoes

Martin Ellermaa

28. aprilli, 2. mai ja 3. mai õhtul tuli Rapla kultuurikeskuse suurde saali kokku suur hulk rahvast, sest seal mängiti Rapla Väikelinnateatri kolmandat etendust “Salasõna vanavara”: autor Eerik Robert Ots, lavastaja ja lavakujundus Valter Uusberg, näitlejad Reio Blond, Sten-Olle Moldau, Eerik Robert Ots, Raigo Saariste, Andres Sahkur, Ursel Tilk (Eesti Draamateater), valgus Kalju Visnu ja video Timo Kreuz.

Professionaalse suunitlusega harrastusteatri (asut. 2022) kuut tegijat toob kokku armastus teatri, muusika, Rapla ja näib, et ka ühise huumori vastu. Nende hulgas on filmirežissöör, elukutseline laulja, helistuudio juhataja, riigiametnik, huvijuht ning professionaalne näitleja.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare